Diesel

Omschrijving

Diesel is in het asiel terecht gekomen, omdat mevrouw de zorg financieel niet meer kon opbrengen. Zijn leeftijd is ongeveer 10 jaar.

Diesel is een zelfstandige man. Hij gaat het liefst zijn eigen gangetje en komt op zijn tijd graag bij je buurten, om daarop volgend een aai als prettig te ervaren. Van teveel poespas aan zijn lijf houdt Diesel niet en geeft het aan wanneer je daar te ver in bent gegaan.
Daarom is Diesel geen geschikt maatje voor bij kleine kinderen, maar afgezien daarvan zou hij zich ook meer op zijn gemak voelen in een rustigere omgeving.
Diesel zit niet te wachten op het gezelschap van andere katten en wil het rijk graag voor zich alleen hebben.
Om naar buiten te kunnen gaan is waar je Diesel gelukkig mee maakt, omdat daar wat hem betreft genoeg te zien of beleven valt.
Diesel lijkt vanuit zichzelf nauwelijks speels te zijn. Toch laat hij zich er wel voor interesseren en geeft zich eraan over als je hem met wat leuks uitdaagt.
Vanwege een zeer gevoelige huid heeft Diesel levenslang skin & intestinal dieetvoeding nodig, wat uitsluitend gegeven moet worden om problemen te voorkomen. Dit voer is ook te verkrijgen bij dierenwinkels en qua prijs vergelijkbaar met andere A-merken.
Diesel kan zich goed zelf vermaken, waarna hij je voor de gezelligheid graag komt opzoeken en je aandacht zeer waardeert.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel. 
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.

Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht