Kitten Noes

Omschrijving

Deze mooie zwarte dame is als verwilderd kitten in het gastgezin gekomen.
Noes is een teruggetrokken, rustig poesje dat (nog) erg bang is voor mensen, geluiden en alles wat onbekend is. In het gastgezin is Noes zich steeds meer aan het ontspannen en maakt ze kleine stapjes vooruit, ze durft bijvoorbeeld heel voorzichtig iets lekkers uit je hand te eten. Haar aaien is nog een stap te ver, al heeft ze het op een rustig moment toch een paar keer toegelaten.
Noes heeft veel tijd, geduld, onvoorwaardelijke liefde en aandacht nodig.  Als je het benaderen of aaien forceert geeft ze haar grenzen aan.
Ondanks haar schuwheid wil deze dappere poes toch graag spelen, achter een stok met veren aan jagen is haar lievelingsspelletje waarbij ze soms vergeet dat ze bang is en lekker om je heen aan het rennen is.

Noes zoekt een rustige omgeving (zonder kinderen) waar ze in haar eigen tempo verder mag groeien, zonder druk en verwachtingen zodat ze zichzelf kan zijn. Ze zal je heel dankbaar zijn voor een rustig, veilig, zacht slaapplekje voorzien van eten en drinken.  En wie weet wordt deze dappere lieverd je maatje.

Voor meer informatie of het bezoeken van het kitten kunt u contact opnemen met:
Irene Blok 06-57 76 45 06

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht