Onyx

Omschrijving

Onyx is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 4 jaar.

Onyx is een dynamisch dametje. Ze komt enthousiast op je afstormen en drentelt vervolgens aandachtig rond je heen, waarna je overal wordt gevolgd om niks te zullen missen. Een aai op Onyx haar moment valt zeker onder de waardering, maar heeft duidelijk haar grens en kan pittig reageren als je deze overschrijdt.
Vanwege het temperament in combinatie met Onyx haar onbenulligheid, is ze geen geschikte match voor in een gezin met kleine kinderen.
Onyx kan behoorlijk overheersend zijn en zal daarom beter passen bij een thuis zonder andere katten.
De mogelijkheid om buiten avonturen te beleven staat hoog op Onyx haar wensenlijstje, daarnaast kan ze haar vele energie er deels goed kwijt.
Onyx is erg speels. Dit vindt ze een heerlijke bezigheid en helemaal geweldig is het om samen dingen te ondernemen.
Voor eten heeft Onyx een obsessie, want tracht alles wat enigszins eetbaar lijkt of ernaar ruikt te jatten uit bijvoorbeeld de prullenbak etcetera. Ze heeft geen rem, waardoor het van belang is om haar levenslang een afgepaste hoeveelheid brokjes te geven. Voerverrijking is een echte aanrader.
Onyx met haar eigenzinnigheid zorgt voor leven in de brouwerij en wil nou eenmaal overal bij zijn, om de aandacht in die vorm niet te laten passeren.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel. 
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht