Shape

Omschrijving

Shape is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer ruim 1 jaar.

Shape is een echte dondersteen. Ze komt je graag tegemoet om vervolgens gezellig rond je heen te drentelen en uit nieuwsgierigheid je op de voet te volgen. Van een aai op haar moment kan Shape enorm genieten, maar kan er soms wat te ongeduldig voor zijn en liever haar ding doen door lekker op onderzoek uit te gaan.
Vanwege het enigszins onbenullige karakter in combinatie met hygiëne zou Shape minder geschikt zijn voor kleine kinderen. Ze heeft namelijk chronische nies, waarbij er geregeld grote klodders snot door de lucht vliegen en overal sporen achterlaat met als voordeel dat zij wel eens mee helpt opruimen.
Shape kan goed met andere katten overweg, wanneer het wederzijds leuk wordt gevonden zal donderjagen hun favoriete bezigheid samen zijn.
Wat er buiten allemaal te beleven valt wil Shape graag mee maken en kan haar vele energie daar deels kwijt door zich er heerlijk uit te gaan leven.
Shape is ontzettend speels. De gekste capriolen worden uitgehaald om zich te vermaken, want heeft met van alles de grootste schik en is er maar wat druk mee. Ze vindt het helemaal geweldig om samen aan de slag te gaan.
Zodra dit ondernemende dametje even is uitgeraasd, dan komt Shape graag bij je voor aandacht en wil je (speel)maatje worden om niet te hoeven vervelen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht