Spoekie

Omschrijving

Spoekie is afstand van gedaan, omdat men hem te pittig van gedrag vinden en het daardoor vooral met de dertienjarige dochter niet klikte. Zijn leeftijd is ongeveer 6 jaar.

Spoekie is een eigenzinnige kater. Hij wil graag dat je hem in zijn waarde laat, om vervolgens vanzelf naar je toe te komen voor aandacht en neemt daarbij een aai van harte in ontvangst. Voorkom dat je Spoekie zijn grens opzoekt, want dan zal een heftige reactie uitblijven en er wegens het respect graag vriendschap met je worden gesloten.
Vanwege het temperament is Spoekie geen match voor kinderen, daarnaast voelt hij zich meer op zijn gemak in een rustigere omgeving.
Spoekie heeft altijd alleen gewoond en wil dit graag zo houden. Wanneer er trammelant in de buurt was, dan liep hij niet weg en ging zo nodig de strijd wel aan.
De mogelijkheid om naar buiten te kunnen gaan is Spoekie gewend, waar hij veel plezier beleefd en een jager is die soms zijn prooi meebrengt.
Spoekie kan zich leuk vermaken met speeltjes die je hem te bieden hebt. Door het huis racen valt ook wel eens onder zijn favoriete bezigheid.
Deze kater wenst zijn eigen gang te kunnen gaan, daarna zoekt Spoekie graag genegenheid bij je op en vindt het gezellig om naast je te komen zitten.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht