Dropje

Omschrijving

Dropje is afstand van gedaan, omdat hij naar buiten wil wat niet meer kan. Zijn leeftijd is ongeveer 7 jaar.

Dropje is een beheerste man. Hij wil alles in de gaten houden door de kat uit de boom te kijken en komt met wat aanmoediging graag naar je toe, waarna een aai met genoegen in ontvangst wordt genomen. Verder is Dropje geen groot liefhebber van bijvoorbeeld oppakken en heeft alles graag op zijn tijd, want vindt het ook fijn om zijn eigen gang te gaan.
Bij bezoek ging Dropje weg en zocht de begin tiener kinderen amper op, daarom is een rustigere omgeving zonder hen de enige plek voor hem.
Dropje probeerde de andere katten zoveel mogelijk te ontwijken of negeerde hen, waardoor het zijn wens is om een thuis voor zich alleen te hebben.
Een afgesloten ren is voor Dropje niet voldoende om naar buiten te gaan en heeft meer vrijheid nodig. Hij verkent namelijk met plezier zijn buurt.
Dropje lijkt nauwelijks speels, maar eenmaal op zijn gemak en hij is er met uitdagen wel even leuk voor te interesseren.
Vermoedelijk verdwijnen de korstjes op Dropje zijn huid door het geven van een kwalitatief goede voeding in combinatie met het behandelen tegen een vlooienallergie.
Dropje heeft zijn momenten dat hij het heerlijk vindt om zich voor aandacht bij je aan te sluiten, want geniet van zijn baasjes gezelschap en treft soms je schoot.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht