Wust

Omschrijving

Wust is in het asiel terecht gekomen als vondeling en was vermoedelijk achtergelaten. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 16 jaar.

Wust is een lieve dame. Ze kan goed haar eigen ding doen en vindt het daarop volgend erg gezellig om bij je te komen buurten. Waarna Wust met genoegen wordt geaaid, maar niet houdt van teveel polonaise aan haar lijf en daartegen kan gaan protesteren.
Het meest zou Wust zich op haar gemak voelen in een rustige omgeving, waardoor een gezin zonder kleine kinderen beter past.
Wust heeft er geen behoefte aan om andere katten te accepteren en wil het rijk liever voor zich alleen hebben.
Naar buiten gaat Wust graag heen, waarbij het gezien haar hoge leeftijd verstandig is om alleen de tuin tot beschikking te bieden.
Wust is vanuit haarzelf nauwelijks speels meer en met uitdagen lijkt er nog weinig interesse op te wekken zijn.
Al kan deze dame graag haar eigen gang gaan, daarnaast heet Wust je aandacht zeer welkom en het heerlijk vindt om samen te genieten van haar oude dag.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht