Phanton

Omschrijving

Phanton is afstand van gedaan, omdat haar eigenaar is overleden. Haar leeftijd is ongeveer 10 jaar.

Phanton is een temperamentvolle dame. Ze heeft de ruimte nodig om aan haar nieuwe omgeving en vooral vreemden te wennen, waarbij je in eerste instantie geen toenadering moet zoeken om een heftige reactie te vermijden. Phanton wil namelijk zelf bepalen wanneer het tijd is voor een kennismaking en komt eenmaal zover op eigen initiatief naar je toe, dan wordt je besnuffeld alvorens ze begint met het geven van kopjes. Daar is het moment dat je Phanton subtiel mag aaien waarvan wordt genoten en moet je haar verder laten, want naast het feit er niet zonder kleerscheuren vanaf te komen, trek je haar vertrouwen in twijfel.
Het zal begrijpelijk zijn dat Phanton vanwege haar pittige karakter geen combinatie met kleine kinderen gaat worden en voelt zich ook meer op haar gemak bij een rustiger thuis.
Phanton is niet gecharmeerd van de andere katten, zodat zij het rijk graag voor zich alleen blijft houden.
De drempel naar buiten heeft Phanton nooit gepasseerd en neemt genoegen met een leven binnenshuis.
Phanton gedraagt zich liever lui dan moe, maar trigger je haar met wat leuks en er wordt stiekem toch wel even vermakelijk actie ondernomen.
Gezien het overgewicht van Phanton is het voor haar gezondheid van belang dat je haar op de juiste wijze begeleid met afvallen. Hierbij behoort het blijvend geven van een afgepaste hoeveelheid brokjes.
Phanton wil alles graag op haar manier, waarvoor zij dankbaar vriendschap met je sluit en het gezellig vindt om de aandacht samen door te brengen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht