Clarkson

Omschrijving

Clarkson is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 11 jaar.

Clarkson is een eigenzinnige dame. Ze komt op eigen initiatief vanzelf naar je toe om kopjes te geven en waardeert een subtiele aai dan zeer, maar benader je Clarkson wanneer zij er geen zin in heeft of gaat het niet naar wens en een venijnige reactie kan volgen. Je moet Clarkson al helemaal nergens toe willen dwingen, want gooit alles in de strijd om daartegen te protesteren. Ze geeft het vertrouwen als je haar de gang laat gaan en sluit dankbaar graag vriendschap.
Naast dat Clarkson geen combinatie met kinderen gaat worden, zal zij zich ook meer op haar gemak voelen in een rustigere omgeving.
Clarkson is niet gecharmeerd van de andere katten en bezorgen haar een negatieve invloed, waardoor zij beter af is bij een thuis zonder hen.
De mogelijkheid om naar buiten te kunnen gaan stelt Clarkson zeer op prijs en heeft waarschijnlijk wel voldoende aan een tuin.
Clarkson vindt spelen een leuke bezigheid om samen te ondernemen. Met uitdagen gaat ze er namelijk enthousiast in mee.
Deze dame heeft het graag volgens haar manier, dan wordt je aandacht zeer welkom geheten en geniet Clarkson enorm van elkaars gezelschap.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht