Sheeva

Omschrijving

Sheeva is afstand van gedaan wegens allergie van het jongste kind. Haar leeftijd is ongeveer 10 jaar.

Sheeva is een fijn vriendinnetje. Ze vindt het erg gezellig om op haar moment bij je te komen, waarna een aai met genoegen in ontvangst wordt genomen. Van bijvoorbeeld oppakken is Sheeva geen fan en kan haar grens indien nodig aangeven.
De twee kleinste kinderen bleef Sheeva bij uit de buurt, want vindt het al snel te druk. Ze houdt wel van rust en gaat bezoek ook liever uit de weg.
Sheeva heeft eerder met een andere kat samengewoond, maar dit ging door haar pittige reactie op hen niet goed. Rondom huis is het domein van deze kleine diva en jaagt soortgenoten weg.
Naar buiten gaat Sheeva graag heen, wel net zoals velen vooral met lekker weer.
Sheeva heeft qua spelen soms een gekke bui. Met sokken kan ze lol hebben en een veertje wordt ook zeer interessant gevonden.
Dit miniatuur dametje is volgens haar manier erg gesteld op je aandacht, daarnaast komt Sheeva als zij het wil graag op schoot of bij je (op bed) liggen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht