Belle

Omschrijving

Belle is afstand van gedaan, omdat het niet goed ging met de andere kat. Haar leeftijd is ongeveer 10 maanden.

Belle is een vrolijk nieuwsgierig meisje. Ze komt uit zichzelf naar je toe voor aandacht en waardeert een aai dan zeer, maar je moet haar nergens toe dwingen want daar wordt ze onrustig van. Liever wordt Belle in haar waarde gelaten en geeft je hierdoor juist het vertrouwen.
In een thuis voor haar alleen zal zij het beste tot haar recht komen, daar waar geen andere huisdieren of kleine kinderen aanwezig zijn, omdat dit te stressgevoelig voor Belle is.
Deze kleine dame zal het waarderen als zij de gelegenheid heeft om in de tuin op onderzoek te gaan. Overigens zal zij, bij voldoende uitdaging ook binnenshuis kunnen verblijven.
Belle is erg speels. Hierbij zijn onder andere propjes papier en muisjes haar favoriet. In een gekke bui kan ze het hele huis door rennen, achter een onzichtbare prooi aan.
Bij binnenkomst had Belle behandeling nodig voor oormijt. Vermoedelijk was dat in combinatie met het verblijf in het asiel; erg stressvol voor haar. Na een succesvolle behandeling bleef zij gefocust op haar oren. Hierop is zij verhuisd naar een gastgezin waar dit gedragspatroon doorbroken is. Belle verblijft tot op heden in het gastgezin en zal vandaar uit worden geplaatst.
Belle is een zelfstandig dametje die, als ze je eenmaal vertrouwt, zich ook helemaal aan je over kan geven.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan kunt u ons bellen om een afspraak met het gastgezin te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30 en op zaterdag van 9.00-16.00, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht