Micky

Omschrijving

Micky is afstand van gedaan wegens gezondheidsredenen van zijn eigenaresse. Zijn leeftijd is ongeveer 6 jaar.

Micky is een sympathieke vent. Hij komt graag bij je en vindt het vervolgens heerlijk om te worden geaaid. Verder geeft Micky zich aan bijvoorbeeld oppakken wel over, maar ervaart het als ongemakkelijk en wenst liever dat je hem in zijn waarde laat.
Het beste voelt Micky zich thuis in een rustig huishouden wat hij ook gewend is, waardoor een gezin zonder kleine kinderen de enige geschikte plek zal zijn.
Micky heeft als enige kat altijd het alleenrecht gehad en dat doet hem goed wanneer dit behouden blijft.
Buiten los rond lopen is nooit aan de orde geweest, want Micky werd aan een lijntje uitgelaten en wil de vrijheid om dit te kunnen wel graag krijgen.
Micky houdt erg van spelen. Als je hem ervoor uitdaagt, dan wordt er met plezier meegedaan en vindt het samen een leuke bezigheid.
Voor een gezonde blaas heeft Micky levenslang blaasgruis dieetvoeding nodig, wat uitsluitend gegeven moet worden om problemen te voorkomen. Dit voer is ook verkrijgbaar bij dierenwinkels en qua prijs vergelijkbaar met andere A-merken.
Micky zoekt je voor de gezelligheid met genoegen op, waarbij al kopjes gevend je aandacht welkom wordt geheten.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht