Turtar

Omschrijving

Turtar is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 6 jaar.

Turtar is een nieuwsgierig dametje. Ze komt na enige aarzeling graag een kijkje bij je nemen en ervaart het daarop volgend als prettig om te worden geaaid, maar daarnaast kan Turtar wel een tikkeltje haar eigen willetje hebben.
Wanneer de gelegenheid er is om aan kinderen te kunnen wennen en deze Turtar met rust laten zodra zij het aangeeft, dan past ze eventueel wel in een gezin.
Turtar moet wel even acclimatiseren met de andere katten om haar heen en daarna is het de verwachting dat zij indien nodig samenwonen goed tolereert.
Het is niet met zekerheid te zeggen of Turtar per se naar buiten hoeft, al wordt een tuin zeker gewaardeerd en het zal een prima afleiding voor haar zijn.
Turtar haar hobby betreft spelen, want heeft er veel plezier in en om mee te doen zodra je haar met wat leuks uitdaagt wordt ook erg leuk gevonden.
Dit dametje met ondeugende trekjes zoekt je voor de gezelligheid graag op, waarbij Turtar je aandacht zeer welkom heet.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht