Kitty

Omschrijving

Kitty is afstand van gedaan, omdat het niet goed ging met de kinderen. Ze was geplaatst, maar teruggebracht, omdat ze heel veel miauwt. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 4 jaar.

Kitty is een kletsend vrouwtje. Ze kan in het begin wat schuchter zijn en zal je even moeten leren kennen, vervolgens wordt een aai van harte in ontvangst genomen. Wel heeft Kitty een tikkeltje haar eigen willetje en wenst dat je deze niet op de proef stelt.
Voor kleine kinderen is Kitty bang, want vlucht hen uit de weg en voelt zich meer op haar gemak bij een thuis zonder hen.
Kitty reageert nogal pittig naar andere katten, waardoor zij hen geen tolerantie binnen haar territorium verleent en het rijk graag voor zich alleen behoudt.
Buiten vindt Kitty het heerlijk vertoeven, zodoende gaat ze daar met veel plezier geregeld op verkenning uit. Vliegen achteraan vangen behoort ook tot favoriete bezigheid.
Kitty is erg speels. Het volgen van bijvoorbeeld een touwtje wat je voortbeweegt is leuk om te doen en als zij deze heeft gepakt wordt er vermakelijk mee aan de haal gegaan.
Vanwege een gevoelige blaas heeft Kitty levenslang een kwalitatief betere brok nodig.
Kitty kan momenten goed zelfstandig zijn, waarna zij van je aandacht zeer weet te genieten en je daarvoor graag gezelschap komt houden.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht