Kelso

Omschrijving

Kelso is samen met meerdere katten in het asiel terecht gekomen wegens een vangactie. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 2 jaar.

Kelso is een dubbelzinnige vent. Hij had amper vertrouwen in mensen en voelde zich daardoor al snel in het nauw gedreven, met uitvallen tot gevolg. Langzaam aan leerde Kelso ons kennen en verminderde zijn verdedigingen, waarbij aaien inmiddels zeer wordt gewaardeerd. Hij blijft wel alert en als er iets onverwachts gebeurd, dan kan dit gedrag zich weer voordoen wat echt moet slijten.
Het zal begrijpelijk zijn dat kinderen niet met Kelso gaan klikken en hij beter past binnen een gezin waar zij geen deel van uitmaken.
Kelso tolereert andere katten goed, waardoor het prima wordt gevonden wanneer samenwonen aan de orde is en was gewend om hen rond zich heen te hebben.
De buurt buiten verkennen wil Kelso graag kunnen, zodat die mogelijkheid er voor hem wel moet zijn.
Kelso vindt spelen na ontdooiing vast leuk en laat zich met uitdagen zeker overhalen om tot actie te komen, want houdt daar wel van.
Deze jongen heeft een lange weg afgelegd en zal hem samen nog verder vervolgen, waarna Kelso graag je maatje wordt om van elkaars gezelschap te genieten.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht