Lanark

Omschrijving

Lanark is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 10 jaar.

Lanark is een lief dametje. Ze kan van een nieuwe omgeving enigszins onder de indruk zijn en heeft wat aanmoediging nodig om naar je toe te komen. Vervolgens neemt Lanark een aai met genoegen van je in ontvangst, want vindt dat gewoon heerlijk.
Wanneer de gelegenheid er voor Lanark is om op haar tempo aan kinderen te kunnen wennen en de rust krijgt zodra zij zich terugtrekt, dan past ze eventueel wel in een gezin.
Lanark verdraagt andere katten die zich vriendelijk opstellen goed en zijn de enigen waarmee samenwonen tot de mogelijkheden behoort.
Waarschijnlijk waardeert Lanark het om de beschikking over een tuin te hebben, maar het is niet met zekerheid te zeggen of dit noodzakelijk voor haar is.
Lanark lijkt nauwelijks speels. Toch wordt er interesse gewekt zodra je haar met wat leuks stimuleert en doet met plezier wel even mee.
Dit vrouwtje geniet enorm van aandacht, waarvoor Lanark graag bij je in de buurt is en zal je gezellige huisgenootje worden.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht