Sabel

Omschrijving

Sabel is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 8 jaar.

Sabel is een dubbelzinnige dame. Ze stelt zich enerzijds afwachtend op met grommen uit onzekerheid tot gevolg en anderzijds komt Sabel enthousiast naar je toe om opdringerige kopjes te geven, maar kan ineens wat fel reageren. Waarschijnlijk door wantrouwen en wil je eerst beter leren kennen, waarna Sabel aaien heerlijk vindt met behoudt van haar tikkeltje eigenwijze kant.
Het zal begrijpelijk zijn dat Sabel geen combinatie met kleine kinderen is en alleen een rustiger thuis zonder hen bij haar gaat passen.
Sabel gedraagt zich tegenover andere katten nogal chagrijnig, daarom is het wenselijker dat zij haar territorium niet hoeft te delen.
Het wordt gewaardeerd wanneer Sabel de beschikking over een tuin heeft en rest toch de vraag of zij ook genoegen neemt met een leven binnenshuis.
Sabel lijkt nauwelijks speels. Mocht je er wat voor uit de kast halen, wellicht dat zij overstag gaat om het samen als leuke bezigheid te beschouwen.
Heeft dit dametje na gewenning haar draai gevonden en Sabel geniet van je aandacht, waarbij je vergezellen graag wordt gedaan.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht