Canterburry

Omschrijving

Canterburry is met meerdere katten in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 3 jaar.

Canterburry is een dubbelzinnig vrouwtje. Ze drentelt in nieuwe situaties wat nerveus rond en komt tussendoor naar je toe, maar kan met een pootje klaarstaan of ermee 'wapperen' wanneer je te snel een hand uitsteekt. Krijgt Canterburry meer tijd en van een aai wordt zeer genoten, al blijft ze haar eigen willetje indien nodig wel paraat houden.
Hierdoor zou Canterburry geen ideale match met kleine kinderen zijn en andersom stelt zij een rustigere omgeving ook meer op prijs.
Canterburry doet het goed tussen de andere katten, waardoor samenwonen van haar uit vast tot de mogelijkheden behoort.
Wat er buiten allemaal te beleven valt wil Canterburry liever niet missen en gaat er graag heen om de buurt te verkennen.
Canterburry vindt spelen een leuke activiteit, want gaat er met plezier mee aan de haal zodra je iets interessants in petto hebt.
Dit dametje met een tikkeltje pit meldt zich voor de gezelligheid graag bij je en Canterburry waardeert je aandacht van harte.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 055-5068600
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht