Vampire

Omschrijving

Vampire is samen met een andere kat afstand van gedaan, omdat bij hun eigenaren een vriend intrekt die allergisch is. Haar leeftijd is ongeveer 4 jaar.

Vampire is een aangenaam vrouwtje. Ze houdt zich het liefst afzijdig en durft na je geduld met wat aanmoediging voorzichtig contact te komen maken, want wil je nou eenmaal eerst leren kennen. Daarna vindt Vampire het heerlijk om te worden geaaid en doet verder ook graag haar eigen ding.
Drukte gaat Vampire echt uit de weg, waardoor zij zich meer op haar gemak voelt bij een rustiger huishouden zonder kleine kinderen.
Vampire zocht de andere katten niet op en zodra zij te dicht in haar buurt kwamen blies ze naar hen. Tolerantie was er wel, maar geeft de voorkeur aan het alleenrecht.
Buiten is Vampire graag te vinden en was gewend om er met name in de nachten heen te gaan, zodat ze overdag meestal binnen bleef.
Vampire heeft amper speelse neigingen en zul je heel wat uit de kast moeten halen voor zij ervoor overstag gaat.
Deze dame kan goed op zichzelf zijn, waarna Vampire de aandacht van haar vertrouwde baasjes met genoegen welkom heet.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 055-5068600.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht