Minoes

Omschrijving

Minoes is in het asiel terecht gekomen wegens overlijden van haar eigenaar. Haar leeftijd is ongeveer 9 jaar.

Minoes is een welwillende dame. Ze kijkt vanaf een teruggetrokken plekje de kat uit de boom en heeft even de tijd nodig om je te leren kennen. Als dat eenmaal zover is komt Minoes graag langs je heen strijken, waarbij van aaien enorm wordt genoten.
Voor kinderen vlucht Minoes er vandoor en gaat drukte sowieso liever uit de weg, daarom kan zij zoals gewend beter aarden in een rustiger huishouden.
Minoes had een goede klik met de andere kat en wanneer dit wederzijds fijn wordt gevonden is samenwonen zeker voor herhaling vatbaar.
Met name overdag gaat Minoes graag naar buiten, waar zij actief is en ook wel een jager. Ga je uit wandelen, dan loopt ze met je mee en was in de avonden / nachten altijd binnen.
Minoes is voor een spelletje echt wel eens in, want haal je wat leuks uit de kast en weet er met plezier mee aan de slag te gaan.
Na een moeilijke periode van wennen, naast het overwinnen van je vertrouwen, vraagt Minoes miauwend om aandacht en is graag bij je.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht