Swarra

Omschrijving

Swarra is samen met meerdere katten in het asiel terecht gekomen, omdat hun eigenaresse niet meer voor hen kon zorgen. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 10 jaar.

Swarra is een schuchtere dame. Ze vindt een nieuwe omgeving behoorlijk spannend en trekt zich terug om daar vandaan de kat uit de boom te kijken, want heeft echt tijd nodig voor gewenning. Daarnaast kan Swarra bij benadering wantrouwend naar je blazen en wil je eerst beter leren kennen, zodra dat eenmaal zover is wordt van je aai enorm genoten.
Een rustig huishouden is de enige geschikte plek waarin Swarra zich thuis gaat voelen en daarom zullen kinderen binnen het gezin geen optie zijn.
Swarra heeft met meerdere katten samengewoond welke zachtaardig van karakter waren, wat een voorwaarde is mocht dit nogmaals gaan slagen.
De drempel naar buiten toe te passeren durft Swarra waarschijnlijk niet en neemt wellicht genoegen met een leven achter gesloten deuren.
Swarra stelt zich nog nauwelijks open voor spelen. Wanneer zij haar draai heeft gevonden, dan zal blijken of er met uitdagen actie van komt.
Vanwege chronische nies in lichte vorm klinkt Swarra meestal vol en laat soms ergens een spoortje na.
Swarra houdt zich meer op de achtergrond, maar waardeert het zeer als je haar de aandacht geeft en sluit graag een hechte vriendschap met je.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht