Robert

Omschrijving

Robert is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 4 jaar.

Robert is een echte dondersteen. Hij struint op eigen houtje ter ontdekking de omgeving af en komt tussendoor voor de gezelligheid graag even buurten. Hierbij wordt aaien tot op zekere hoogte zeer gewaardeerd, maar Robert kan een kort lontje hebben en pittig reageren zodra hem iets niet bevalt.
Helemaal wanneer dit om eten gaat is het oppassen geblazen, want Robert eigent zich alles toe door dit uit handen te slaan of haalt kastjes leeg et cetera. Hij heeft geen rem en zodoende zul je hem afgepaste brokjes moeten geven. Om zelf fatsoenlijk je maaltijden te kunnen bereiden of nuttigen is wel een opgave, waardoor je levensstijl enige aanpassing vergt.
Robert zijn obsessie maakt dat hij geen match vormt met kleine kinderen en ook andere katten zal hierdoor niet ideaal te combineren zijn.
De avonturen die er buiten op de loer liggen wil Robert graag kunnen ervaren, zodat het van belang is dat die mogelijkheid hem wel gegeven wordt.
Robert vindt spelen een leuke uitdaging en gaat er enthousiast in mee als je hem wat interessants aanbiedt.
Deze heerlijke ondeugd zorgt voor de nodige reuring binnen het gezin, waarnaast Robert op zijn manier enorm van de aandacht geniet en wordt graag je kameraadje.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht