Jack

Omschrijving

Jack is de eerste keer afstand van gedaan, omdat het niet goed ging met de andere kat en de twee keer, omdat hij niet kon wennen aan de komst van het kindje. Zijn leeftijd is ongeveer 6 jaar.

Jack is een hele gevoelige jongen. Hij vindt alle nieuwe situaties erg spannend en houdt zich eerst de kat uit de boom kijkend afzijdig, maar laat zich na aanmoedigen wel over halen om naar je toe te komen. Vervolgens neemt Jack aaien met genoegen van je aan en blijft vooral in het begin wel wat zenuwachtig rond drentelen. Hij wil je namelijk graag beter leren kennen, waarbij rust belangrijk is en wenst liever niet te worden opgepakt.
Een gezin zonder kinderen zal de enige plek zijn waar Jack kan aarden, want gaat enige drukte echt uit de weg en doet dit ook wanneer er bezoek of vreemden arriveren.
Jack verdraagt geen andere katten in de buurt, zodat het essentieel is om het rijk voor zich alleen te krijgen en behouden.
Verder dan een balkon was Jack nooit naar buiten geweest, al geeft het waarschijnlijk meer voldoening als hem de beschikking over een tuin wordt gegeven.
Jack is erg speels. Dopjes zijn favoriet om mee in de weer te gaan en vindt het helemaal geweldig wanneer je hem uitdaagt met bijvoorbeeld een hengel.
Voor een gezonde blaas heeft Jack levenslang uitsluitend blaasgruis dieetvoeding nodig, in afgepaste hoeveelheid gezien hij overgewicht had.
Jack een held op sokken van groot formaat die zijn vertrouwde baasje graag achterna volgt als hij aandacht wil en treft regelmatig je schoot.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht