Vagabundo

Omschrijving

Vagabundo is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 9 jaar.

Vagabundo is een hele gevoelige vent. Hij reageert behoorlijk wantrouwend bij benadering door zijn oren weg te draaien en deinst vervolgens liever achteruit, want wil je eerst leren kennen. Daarvoor is een hoop geduld nodig en laat het aaien wel over zich heen komen, waarna Vagabundo er langzaamaan van begint te genieten. Hij waardeert dat namelijk zeer en blijft op zijn hoede om bij het minste in gedrag terug te vallen, wat echt even duurt voor dit vervaagd.
Een rustige omgeving is de enige plek waar Vagabundo zich het meest op zijn gemak kan gaan voelen en zodoende zullen kleine kinderen binnen het gezin geen combinatie vormen.
Vagabundo ervaart veel stress van andere katten, zodat een thuis voor hem alleen essentieel is om te krijgen en behouden.
Naar buiten gaat Vagabundo graag heen, daar wordt het immers fijn vertoeven gevonden.
Vagabundo toont wat betreft spelen nog amper interesse en zal na gewenning doen blijken of dit er met uitdagen wel van komt.
Voor een zo gezond mogelijke blaas heeft Vagabundo levenslang kwalitatief betere brok nodig, waarbij voerverrijking een aanrader is.
Vagabundo met zijn onzekere aard bouwt graag samen vriendschap op en vindt daarna je subtiele aandacht gewoon heerlijk.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht