Twinkel

Omschrijving

Twinkel is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 3 jaar.

Twinkel is een echte 'prater'. Ze heeft je namelijk al kletsend hele verhalen te vertellen en komt je graag tegemoet om vervolgens gezellig rond je heen te drentelen. Daarnaast wordt aaien maar wat fijn gevonden.
Vanwege het vriendelijke karakter waarover Twinkel beschikt, in combinatie met niet snel ergens van onder de indruk te zijn, zal zij met kinderen eventueel goed kunnen matchen en is zodoende een geschikte huisgenoot voor in een gezin.
Twinkel vindt het prima vertoeven tussen de andere katten, zodat samenwonen wat haar betreft tot de mogelijkheden behoort.
Op ontdekking uit gaan doet Twinkel graag en zou het heerlijk vinden dat dit ook buiten kan, want de belevenissen daar verrijken haar ervaringen.
Twinkel geniet van spelen en weet zich overal mee te vermaken, hoewel het helemaal geweldig meedoen is wanneer je haar ervoor uitdaagt.
Deze vrolijke dame heeft de nodige activiteit in zich en houdt gewoon zeer van aandacht, waardoor je met Twinkel er een aanwezig gezinslid bij hebt.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht