Poet

Omschrijving

Poet is afstand van gedaan, omdat zijn eigenaresse is overleden. Zijn leeftijd is ongeveer 5 jaar.

Poet is een karakteristieke kater. Hij doet graag zijn eigen ding en komt vanzelf naar je toe wanneer er behoefte voor aandacht is, dan wordt aaien zeer gewaardeerd. Verder houdt Poet echt niet van teveel polonaise aan zijn lijf en dat kun je beter respecteren om een pittige reactie te voorkomen.
Gezien het temperament waarover Poet beschikt, gaat dit geen combinatie met kleine kinderen vormen en biedt een thuis zonder hen meer veiligheid.
Poet wil het liefst alleen blijven wonen, want is niet erg gecharmeerd van andere katten binnen zijn territorium.
Naar buiten gaat Poet graag heen en bekend met een kattenluikje.
Poet speelt vanuit zichzelf nauwelijks, maar komt zeker in actie zodra je hem wat leuks aanreikt en vindt het samen een geweldige onderneming.
Vanwege dat Poet ernstig overgewicht heeft, is het voor zijn gezondheid vereist dat je bereid bent om hem op de juiste wijze met afvallen helpt begeleiden. Hierbij is het uiterst noodzakelijk voor het behalen en behouden van zijn streefgewicht om hem blijvend afgepast light brokken te geven zonder extra's.
Poet met zijn eigen mening kan zich uitstekend zelf vermaken, waarna je op komen zoeken wel erg gezellig wordt gevonden.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht