Flip

Omschrijving

Flip heeft een mooi nieuw filmpje... Ondanks dat hij een echte stresskip kan zijn, houdt hij ook enorm van knuffelen. 

Flip is afstand van gedaan, omdat hij niet kon aarden in het drukke gezin. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 7 jaar.

Flip is een stress ontvankelijke vent. Hij vindt het fijn om zijn eigen gang te kunnen gaan en komt ondertussen gezellig bij je buurten, want geniet ook enorm van samen tijd doorbrengen. Daarnaast waardeert Flip aaien zeer en wenst verder liever niet teveel poespas aan zijn lijf, ondanks dat het meestal wel wordt toegelaten is dit geen prettige ervaring.
Kleine kinderen gaat Flip echt uit de weg en stelt meer rust erg op prijs, waardoor een thuis zonder hen de enige geschikte situatie voor hem zal zijn.
Flip verdraagt andere katten niet binnen zijn territorium en is het essentieel dat hij blijvend het alleenrecht behoudt.
Naar buiten gaat Flip graag heen, daar worden namelijk vele avonturen beleefd en neemt zijn vangst na het jagen met zich mee tot aan de deur.
Flip is nauwelijks speels. Al haal je wat leuks uit de kast, dan nog volgt er moeizaam interesse naar om actie te doen ontwaken.
Voor een gezonde blaas heeft Flip levenslang uitsluitend blaasgruis dieetvoeding nodig.
Flip vindt op zijn momenten je aandacht gewoon heerlijk en komt wanneer deze grote vriend er zelf zin in heeft graag bij je op schoot liggen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht