Weids

Omschrijving

Weids is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 12 jaar.

Weids is een lieve dame. Ze begroet je graag met haar miauw, want vindt het gezellig om samen te 'kletsen' en geeft overal kopjes tegenaan. Dit doet Weids ook tijdens het aaien waar zeer van wordt genoten, maar gaat wel in protest wanneer zij zich ergens toe gedwongen voelt en houdt liever zelf de controle.
Een rustige omgeving bevalt Weids het beste, waardoor kleine kinderen binnen het gezin of teveel rumoer geen optie zijn.
Weids kan bedaarde katten die haar links laten liggen eventueel wel verdragen en zal samenwonen alleen met deze exemplaren tot een mogelijkheid behoren.
Vermoedelijk heeft Weids niet echt de behoefte om naar buiten te gaan, zodat zij met een leven binnen vast genoegen neemt.
Weids kun je heel wat voor uit de kast proberen te halen om haar aan het spelen te krijgen en nog wordt er amper interesse getoond.
Vanwege dat Weids een dagje ouder is loopt zij soms wat minder soepel met haar achterhand, hierdoor is het belangrijk dat ze op gewicht blijft en zal afgepast eten noodzakelijk zijn. Daarnaast is het goed om haar algehele gezondheid in de gaten te houden.
Weids vindt je aandacht heerlijk, waarbij ze graag in je buurt verblijft en je schoot is een fijn plekje om te vertoeven.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht