Transfer

Omschrijving

Transfer is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 13 jaar.

Transfer is een onzeker vrouwtje. Ze neemt het liefst een veilig plekje in om de kat uit de boom te kijken en kan bij benadering wantrouwend reageren, omdat zij je eerst wil leren kennen. Als dat eenmaal zover is waardeert Transfer op haar moment een aai zeer en wenst verder niet teveel poespas aan haar lijf, wat je moet respecteren om geen paniek of enige felheid te veroorzaken.
Dit maakt dat Transfer niet met kleine kinderen zal combineren en voelt zich daarnaast meer op haar gemak in een rustiger huishouden.
Transfer is geen fan van soortgenoten, waardoor zij graag het alleenrecht heeft.
Vermoedelijk treedt Transfer niet buiten de tuin en rest wel de vraag of dit noodzakelijk voor haar zal zijn om heen te kunnen gaan.
Transfer lijkt amper speels. Al haal je er heel wat leuks voor uit de kast, dan nog doet zij ons verbazen wanneer daar actie van komt.
Dit dametje moet even wennen en vindt het vervolgens fijn om haar eigen gang te mogen gaan, waarna Transfer je voor aandacht graag gezelschap houdt.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht