Rouby

Omschrijving

Rouby is afstand van gedaan, omdat de echtgenoot van haar eigenaresse niet tegen katten kan. Haar leeftijd is ongeveer 12 jaar.

Rouby is een aangename dame. Ze stelt zich wat afwachtend op en wil je eerst even leren kennen voor er contact wordt gezocht. Vervolgens komt Rouby graag naar je toe om een aai in ontvangst te nemen, want vindt dat erg fijn en kan tussendoor liefdesbeetjes geven. Mocht iets niet naar wens verlopen, dan volgt er wel een nukkige reactie.
Wanneer het Rouby te druk is wordt dat uit de weg gegaan en verstopt zich voor vreemden, waardoor kleine kinderen geen ideale combinatie vormt.
Rouby heeft met een andere kat samengewoond en tolereerde deze tot op zekere hoogte wel, al werden er geregeld meppen uitgedeeld. In het asiel gedraagt Rouby zich ook behoorlijk chagrijnig door de aanwezigheid van soortgenoten en zal beter af zijn bij een thuis voor haar alleen.
Via de deur is Rouby gewend om naar buiten te kunnen, waar ze graag heen gaat en kwam wel eens terug met een muis.
Rouby lijkt amper speels, maar laat zich zeker leuk overhalen als je haar uitdaagt en is gek op pingpongballen.
Voor een gezonde blaas heeft Rouby levenslang uitsluitend blaasgruis dieetvoeding nodig.
Rouby vindt het heerlijk om bij je in de buurt te zijn, zodat je aandacht zeer welkom wordt geheten en tref je met deze gezette poes een gezellig maatje.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht