Cego

Omschrijving

Cego heeft een mooi, nieuw filmpje. Help jij deze langzitter aan een plekje?

Cego is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 8 jaar.

Cego is een stress gevoelige vent. Hij lijkt heel dapper op verkenning uit te gaan, maar vindt de nieuwe indrukken eigenlijk best spannend wat blijkt door het opzetten van zijn haren en doet dit bij alle onverwachte gebeurtenissen. Ondertussen komt Cego graag kennis maken, waarna gezellig rond je heen drentelen volgt en het aaien met genoegen in ontvangst wordt genomen. Hij houdt verder niet van teveel poespas aan zijn lijf, want verzet zich er uit paniek tegen en wenst zijn eigen gang te mogen gaan.
Gezien dat Cego moeite met vele prikkels heeft, is een rustig gezin zonder kleine kinderen de enige geschikte plek om te kunnen aarden.
Cego verdraagt geen andere katten binnen zijn territorium en wil het rijk graag voor zich alleen hebben.
De avonturen die er buiten op de loer liggen vindt Cego heerlijk om mee te maken, zodat daar vertoeven een fijn tijdverdrijf is.
Cego stelt zich wel open voor spelen en doet met plezier mee wanneer je hem uitdaagt, dan wordt dit zeker als favoriete bezigheid samen beschouwt.
Voor een gezonde blaas heeft Cego levenslang een kwalitatief betere brok nodig.
Cego is op zijn moment gek op aandacht en komt je daarvoor graag vergezellen, waardoor je aan hem een fijne kameraad hebt.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht