Annie

Omschrijving

Annie heeft een mooi, nieuw filmpje... Kijk hem nu!!

Annie is in het asiel terecht gekomen wegens overlijden van haar eigenaar. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 11 jaar.

Annie is een eigenzinnig vrouwtje. Ze komt op eigen initiatief vanzelf naar je toe om kopjes te geven en waardeert een subtiele aai terug dan zeer, maar benader je Annie wanneer zij er geen zin in heeft of gaat het niet naar wens en een venijnige reactie kan volgen. Je moet haar al helemaal nergens toe willen dwingen, want gooit alles in de strijd om daartegen te protesteren en Annie zal erg dankbaar zijn als je haar de gang laat gaan. Ze geeft je hiervoor in de plaats het vertrouwen, waardoor er een fijne vriendschapsband ontstaat.
Met kinderen vormt Annie echt geen combinatie en voelt zich ook meer op haar gemak bij een rustiger huishouden zonder al teveel rumoer of aanloop.
Annie reageert nogal chagrijnig door de aanwezigheid van andere katten, zodat het haar goed doet om het rijk alleen te krijgen en behouden.
Naar buiten gaat Annie graag heen, daar vindt zij het heerlijk vertoeven en zal wellicht tevreden zijn met een tuin.
Annie is wel bereid tot spelen. Daag je haar op de juiste momenten voorzichtig uit, dan laat zij zich leuk overhalen en kun je beter bijtijds stoppen ter voorkoming dat ze er genoeg van heeft.
Dit kleine dametje met uitgesproken mening doet graag haar eigen ding, waarna Annie van je aandacht enorm geniet mits het volgens haar manier gaat en wordt je vergezellen als prettig ervaren.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht