Luna

Omschrijving

Luna is afstand van gedaan, omdat zij niet kon aarden in het drukke gezin. Haar leeftijd is ongeveer ruim 10 jaar.

Luna is een eigenzinnig vrouwtje. Ze komt wanneer de behoefte er is graag naar je toe voor aandacht en kan daarin best opdringerig zijn, waarbij subtiel aaien erg wordt gewaardeerd. Wel kan Luna er snel genoeg van hebben en vindt teveel polonaise aan haar lijf niet echt wenselijk, zodat je dit moet respecteren ter voorkoming van 'wapperende' pootjes.
Hierdoor is Luna geen verantwoord maatje voor kleine kinderen en daarnaast is zij meer op haar rust gesteld, waardoor een thuis zonder hen beter bevalt.
Luna reageert chagrijnig in de aanwezigheid van andere katten of honden en voelt zich prettiger om het rijk voor haar alleen te krijgen.
Naar buiten gaat Luna met mooi weer graag heen, daar zij soms een prooi mee terug bracht en is bekend met een kattenluikje.
Luna lijkt amper speels, maar wanneer je haar met uitdagen stimuleert zal het vast leuk worden gevonden om er plezierig op in te gaan.
Deze dame met eigen wil komt je op haar momenten fijn gezelschap houden en Luna ligt op haar voorwaarden graag bij je op schoot.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht