Sammy

Omschrijving

Sammy is afstand van gedaan vanwege zijn eetobsessie, daarnaast gaat het ook niet goed meer met de andere kat samen. Zijn leeftijd is ongeveer 3 jaar.

Sammy is een levendige vent. Hij miauwt heel wat af om de aandacht te trekken en loopt uit nieuwsgierigheid overal naar toe of naar binnen, al wordt drukte liever vermeden door het opzoeken van meer rust. Bij je in de buurt zijn vindt Sammy erg gezellig en waardeert een aaisessie zeer, maar heeft wel zijn grens als je te ver gaat.
Kleine kinderen is Sammy niet gewend en treft het gezien zijn stress gevoelige karakter ook weer beter binnen een gezin zonder hen.
Sammy viel zijn zusje regelmatig lastig, waardoor er ruzie ontstond en daarom zal het rijk voor hem alleen de enige geschikte plek zijn.
Naar buiten gaat Sammy graag heen, om soms een nacht weg te blijven en geeft bij de deur aan weer naar binnen te willen net zolang je deze opent, zodat een kattenluikje wellicht uitkomst biedt.
Sammy speelt nauwelijks vanuit zichzelf en doet ons verrassen wanneer hij met uitdagen meedoet.
Voor een gezonde blaas heeft Sammy levenslang blaasgruis dieetvoeding nodig, wat in afgepaste hoeveelheid gegeven dient te worden en kan desondanks behoorlijk om eten zeuren.
Sammy de impulsieve kater van formaat die onvoorzichtig kan zijn, gooit uit lompigheid wel eens wat omver en maakt graag een kast open om in te gaan liggen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht