Kwik

Omschrijving

Kwik is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 2 jaar.

Kwik is een temperamentvolle dame. Ze komt op haar moment graag naar je toe en vindt het vervolgens erg gezellig om rond je heen te drentelen, waarbij subtiel aaien zeer wordt gewaardeerd. Gaat het niet naar wens of benader je Kwik zodra zij er geen zin in heeft en een behoorlijk venijnige reactie kan volgen, zodat haar ergens toe dwingen al helemaal uit den boze is. Ze behoeft nou eenmaal weinig intimiteit en als je daaraan houdt, dan ontstaat er juist een hechte vriendschap samen.
Begrijpelijk zal zijn dat Kwik gezien haar licht ontvlambare karakter niet geschikt is bij kinderen en een gezin zonder hen meer veiligheid biedt.
Kwik wil graag het alleenrecht hebben, want voorkomt dat zij zich negatief laat beïnvloeden door de aanwezigheid van andere katten.
Buiten zijn er vele avonturen te beleven en die gelegenheid moet Kwik wel gegeven worden om deze te kunnen ervaren.
Kwik is wel speels. Daarin kan zij zich leuk vermaken, maar vindt het echt geweldig meedoen als je haar uitdaagt en dat gaat er wegens enthousiasme soms wat te fanatiek aan toe.
Deze poes met sterke eigen mening, is op haar voorwaarden verzot van je aandacht en Kwik volgt je vaak nieuwsgierig achterna om fijn bij je in de buurt te zijn.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht