Misty

Omschrijving

Misty is afstand van gedaan, omdat men haar meer aandacht gunnen. Haar leeftijd is bijna 13 jaar.

Misty is een lieve poes. Ze reageert wat onzeker bij nieuwe situaties en stelt zich afwachtend op, maar went snel en komt na je aanmoediging graag naar je toe. Een aaisessie vindt Misty erg fijn, al behoeft het verder liever niet te intiem en geniet meer van gezellig in je buurt te zijn.
Wanneer kinderen Misty benaderen, dan is ze daar geen fan van en blijft alert. Ze laat zich niet wegjagen, ondanks dat het als onprettig wordt ervaren en zoals gewend is een rustiger thuis zonder hen wenselijk.
Misty behoudt graag het alleenrecht, want toen er een andere kat op bezoek kwam ging ze in de aanval en is territoriaal. Indringers die haar terrein betreden worden verjaagd ter verdediging van haar huis.
Om naar buiten te willen geeft Misty vanzelf aan, waar zij het vooral met mooi weer fijn vertoeven vindt en gaat eigenlijk nooit verder dan de tuin.
Misty speelt enkel zodra je haar met wat leuks uitdaagt, waarnaast soms de gekke vijf minuten de overhand nemen.
Deze te gezette dame vraagt al miauwend om je aandacht en kan er vaak maar geen genoeg van krijgen, zodat je met Misty een hechte vriendschap binnen het gezin treft.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht