Maxi

Omschrijving

Maxi is samen met Mini afstand van gedaan, omdat hun eigenaar ging verhuizen naar waar zij niet meer naar buiten konden. Zijn leeftijd is ongeveer 9 jaar.

Maxi is een held op sokken. Hij vindt alle nieuwe indrukken ontzettend spannend en verstopt zich het liefst om daar vandaan de kat uit de boom te kijken, maar begint snel met kroelen zodra je hem aait. Daar geniet Maxi namelijk zeer van en durft vervolgens voorzichtig tevoorschijn te komen, want je steun trekt hem over de streep.
Wanneer de gelegenheid er voor Maxi is om op zijn tempo aan kinderen te mogen wennen en met rust gelaten wordt zodra het drukker is, dan zou hij eventueel in een gezin wel kunnen aarden.
Maxi zoekt Mini graag op en zijn erg gezellig naar elkaar, waardoor samen een thuis vinden fijn voor hen is. Het gaat ze afzonderlijk ook goed af en daarom behoeft dit geen noodzaak.
Via een kattenluikje die in de avond op slot ging kon Maxi overdag naar buiten, daar gaat hij graag heen en nam wel eens een prooi mee terug.
Maxi wil best spelen. Al zal wat stimulans nodig zijn om hem ertoe aan te zetten, dat mee doen leuk wordt gevonden.
Deze uit de schaduw tredende vent is verzot op aandacht en Maxi volgt je overal achterna, door direct bij je op schoot te ploffen zodra je ergens gaat zitten.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht