Gabber

Omschrijving

Gabber is afstand van gedaan, omdat zijn eigenaar is overleden. Zijn leeftijd is ongeveer 6 jaar.

Gabber is een eigenzinnige kater. Hij komt vanzelf naar je toe wanneer de behoefte daarvoor is en waardeert op deze momenten subtiel aaien zeer, want vindt dat echt genieten. Verder moet je hem niet willen oppakken en ergens toe dwingen is al helemaal uit den boze, dan reageert Gabber behoorlijk heftig. Hij wordt graag met rust gelaten en als je dat respecteert verschijnt er juist een aanhankelijke kant.
Met kinderen zal Gabber geen combinatie gaan vormen, daarnaast bevalt een omgeving zonder teveel drukte zoals gewend hem beter.
Gabber heeft altijd alleen gewoond en wenst dat dit behouden blijft, gezien de aanwezigheid van andere katten negatieve invloed op hem hebben.
In het verleden liet men Gabber aan een lijntje naar buiten en mocht sinds de tuin was omheind daar vrij heen, wat voor hem genoeg lijkt te zijn.
Gabber vindt spelen erg leuk en doet enthousiast mee, zodra je hem op zijn tijd met bijvoorbeeld een hengeltje uitdaagt.
Deze man beschikkend over een uitgesproken mening wil alles zelf bepalen en gaat graag zijn eigen gang, waarbij Gabber echt je maatje wordt als je hem de ruimte geeft en is fijn gezelschap.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht