Canada

Omschrijving

Canada is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 4 jaar.

Canada is een plezierige vent. Hij vindt het heerlijk om zijn eigen ding te doen en komt tussendoor graag bij je buurten, want wil je vergezellen ook zeker niet missen. Een aaisessie neemt Canada met genoegen in ontvangst en overal aan likken, maar met name je handen is zijn gewoonte.
Vanwege chronische nies klinkt Canada meestal vol en niest regelmatig wat vaak gepaard gaat met enorme snottebellen die soms weer naar binnen worden gewerkt of achterblijven in huis. Uit hygiënisch oogpunt is Canada misschien minder geschikt als maatje voor kleine kinderen, al zou het karaktertechnisch vast prima kunnen klikken.
Canada lijkt zich vriendelijk tegenover andere katten te gedragen en naar verwachting behoort samenwonen eventueel wel tot een mogelijkheid.
De avonturen die er buiten zijn wil Canada graag ervaren, zodat daar vertoeven een fijn tijdverdrijf betaamt.
Canada vindt spelen erg leuk. Tijdens zijn dolle buien worden de gekste sprongen gemaakt en heeft met van alles de grootste schik, waarnaast op je uitdagen ingaan ook een geweldige onderneming is.
Deze bezige kater meldt zich voor aandacht graag bij je en met Canada haal je een fijne huisgenoot binnen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht