Vancouver

Omschrijving

Vancouver is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 4 jaar.

Vancouver is een vrolijke vent. Hij komt enthousiast naar je toe ter begroeting en volgt je nieuwsgierig achterna om niks te hoeven missen, waarnaast zelf op ontdekking gaan ook een favoriete bezigheid betreft. Tussendoor is Vancouver zeker in voor een aaisessie en kan daar enorm van genieten.
Gezien het vriendelijke karakter waarover Vancouver beschikt, zal hij naar verwachting vast goed met kinderen kunnen klikken en eventueel een prima maatje in het gezin zijn.
Vancouver lijkt zich wat dominant te gedragen naar andere katten, zodat de vraag rest of samenwonen wel wordt geaccepteerd en zijn katers een groter risico op confrontaties dan poezen.
De avonturen die er buiten te beleven vallen wil Vancouver graag meemaken, want daar rond kunnen struinen behoort tot een heerlijke activiteit.
Vancouver is wel speels. Met van alles kan hij de grootse schik hebben en vindt het helemaal geweldig in actie komen wanneer je hem wat leuks aanbiedt.
Deze kater gaat momenten graag zijn eigen gang, om vervolgens voor aandacht fijn bij je in de buurt te verblijven en haal je met Vancouver een gezellige huisgenoot aan.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht