Micky

Omschrijving

Micky is afstand van gedaan, omdat hij mevrouw tot twee maal toe heeft aangevallen. Zijn leeftijd is ruim 2 jaar.

Micky is een echte kater. Hij vindt het wel gezellig om bij je te komen buurten en kan op deze momenten aaien zeer waarderen, maar gaat vervolgens ook graag weer zijn eigen gang. In bepaalde onverwachte situaties reageert Micky schrikkerig of gespannen en uit dit onder andere door het opzetten van zijn staart, dan moet je hem met rust laten of de juiste afleiding geven om tot bedaren te brengen.
Voor kleine kinderen is Micky wat angstig en vanwege de aanvaringen die zich bij de vorige eigenaar hebben plaats gevonden, zullen zij geen verantwoorde combinatie zijn en past een thuis zonder hen beter.
Micky gaat met andere katten in gevecht, zodat het alleenrecht behouden dient te blijven.
Wonende op een boerderij was Micky veel buiten en de vrijheid gewend, waar hij het heerlijk vindt om daar zijn nodige avonturen te kunnen beleven.
Micky heeft wel eens speelse buien en kan alleen de grootste schik hebben, al is het helemaal leuk meedoen wanneer je hem ervoor uitdaagt.
Deze vent vermaakt zich uitstekend zelf en volgt je op zijn tijd graag achterna, want Micky wil je aandacht ook zeker niet te hoeven missen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht