Ukkie

Omschrijving

Ukkie is afstand van gedaan, omdat mevrouw niet meer voor hem kon zorgen en is dringend op zoek naar een definitief thuis ivm al voor de vijfde keer in het asiel terecht te zijn gekomen. Zijn leeftijd is ongeveer10 jaar.

Ukkie is een aangename vent. Hij kan wat op zichzelf zijn en komt vervolgens graag naar je toe om je te vergezellen, waarbij een aai zeer welkom is.
Van rust houdt Ukkie wel en zou daarom beter aarden in een gezin zonder kleine kinderen.
Ukkie heeft geen behoefte aan het gezelschap van andere katten door hen uit de tuin te jagen, zodat hij het rijk liever voor zich alleen wenst te hebben.
Het gedeeltelijk doorbrengen van zijn tijd buiten vindt Ukkie heerlijk en verkent met plezier de buurt.
Ukkie is nog nauwelijks speels gebleken. Wanneer je er wat voor uit de kast weet te halen, dan kan hij wel even leuk mee doen.
Deze kater kan goed zijn eigen gang gaan en meldt zich daarna graag bij je, want Ukkie vindt je aandacht ook erg fijn en treft met genoegen je schoot.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht