Joppi

Omschrijving

Joppi is afstand van gedaan, omdat hij zich erg dominant tegenover de al aanwezige kat opstelt en vecht, waardoor deze niet meer thuis durft te komen. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer bijna 11 jaar.

Joppi is een kater met karakter. Hij vindt het heerlijk om zijn eigen gang te mogen gaan en meldt zich voor de gezelligheid vervolgens graag bij je, want geniet ook zeer van in je buurt vertoeven. Een aaisessie weet Joppi enorm te waarderen en kan vanwege zijn korte lontje wel snel geïrriteerd raken, maar een verdere reactie zal uitblijven als je hem nergens toe dwingt.
Dit maakt Joppi niet geschikt als maatje voor kleine kinderen en heeft ook liever meer rust om zich heen, zodat hij binnen een gezin zonder hen beter zou kunnen aarden.
Joppi duld geen andere kat in hetzelfde huis en kon de hond wel goed accepteren.
Naar buiten gaat Joppi graag heen, waar niet ver weg de omgeving wordt verkent.
Joppi wil best spelen. Stimuleer je hem met wat leuks en vindt het meedoen een geweldige onderneming.
Vanwege dat Joppi zijn linker achterpoot moest worden geamputeerd (gebeurt na foto) is het voor een zo goed mogelijke mobiliteit noodzakelijk dat hij niet zwaarder wordt, door blijvend afgepast eten te geven.
Joppi houdt op zijn manier zeker van aandacht en wordt gewoon graag je eigenwijze vriend.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht