Kenzo

Omschrijving

i.v.m. het coronavirus is het asiel gesloten en werkt alleen op afspraak. Voor meer informatie neem telefonisch contact op met het dierenasiel.

Kenzo is afstand van gedaan, omdat hij bij meerdere buren steeds naar binnen wandelt die daarover klaagden. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 7 jaar.

Kenzo is een eigenzinnige kater. Hij gaat graag zijn eigen gang en komt wanneer de behoefte er is vanzelf wel even bij je kijken, dan wordt mits het volgens zijn regels gebeurd een kortdurende subtiele aai zeer gewaardeerd. Verder houdt Kenzo namelijk absoluut niet van teveel poespas aan zijn lijf en als je dit achterwege laat voorkomt het een pittige reactie, waarnaast je respect wordt beloont met een betere band.
Begrijpelijk zal zijn dat het karakter van Kenzo geen combinatie met kinderen vormt en ontloopt drukte ook liever, zodat een rustiger gezin zonder hen de enige geschikte plek voor hem is.
Kenzo gedraagt zich behoorlijk dominant tegenover andere katten en verdedigd zijn territorium goed door hen de tuin uit te vechten, waardoor een niet al te katrijke omgeving zo min mogelijk frustratie geeft.
Via een kattenluik was druktemaker Kenzo gewend om naar buiten te kunnen en is daar veel te vinden, want onderneemt er graag van alles door onder andere in bomen te klimmen.
Kenzo wil best spelen. Biedt je hem al uitdagend wat leuks aan en er wordt met plezier mee gedaan.
Voor een goed functionerende blaas heeft Kenzo levenslang blaasgruis dieetvoeding nodig.
Kenzo met sterke eigen wil vraagt op zijn manier om aandacht, daarbij komt deze nieuwsgierige vent voor de gezelligheid graag naast je liggen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht