Gorki

Omschrijving

Gorki is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 1 jaar.

Gorki is een vrolijke jongen. Hij gaat graag op onderzoek uit en slaat daar geen enkel hoekje of gaatje bij over ter inspectie, want is nou eenmaal erg vindingrijk aangelegd. Tussendoor komt Gorki je enthousiast tegemoet en volgt je nieuwsgierig achterna om te bekijken of te helpen met wat je doet. Hij geniet ook zeer van een aaisessie, maar ervaart verder liever niet teveel druk en verzet zich er zo nodig loswringend tegen.
Wanneer de kinderen hier leren rekening mee te houden, dan past Gorki eventueel wel in een gezin.
Gorki kan behoorlijk pittig reageren naar andere katten en doet het vast beter bij een thuis voor zich alleen.
De avonturen welke er buiten te beleven vallen wil Gorki graag meemaken, zodat deze gelegenheid hem wel gegeven dient te worden.
Gorki is erg speels. Met van alles heeft hij de grootste schik en vindt het helemaal geweldig meedoen zodra je hem ervoor uitdaagt.
Bij binnenkomst bleek Gorki meerdere breuken rondom zijn bekken te hebben, wat met hokrust zover mogelijk is hersteld. Met een slank postuur wordt zijn mobiliteit maximaal gehouden en de kans op artrose verkleind, waardoor een afgepaste hoeveelheid voeding noodzakelijk zal zijn.
Gorki vindt het erg gezellig om voor aandacht bij je te komen buurten en deze levendige vent sluit gewoon graag een fijne vriendschapsband met je.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht