Cora

Omschrijving

Cora is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Haar leeftijd is geschat op ongeveer 2 jaar.

Cora is een vrolijke poes. Ze komt je maar wat graag begroeten en vindt het erg gezellig om bij je in de buurt te vertoeven, waarnaast een aaisessie gewoon heerlijk wordt gevonden.
Naar verwachting zal Cora gezien haar vriendelijke aard een goede combinatie met kinderen vormen en eventueel in een gezin waar zij ook onderdeel van zijn vast prima gaan aarden.
Cora heeft indien het wederzijds is weinig moeite met andere katten, zodat samenwonen wanneer nodig waarschijnlijk zonder vele problemen verloopt.
Het doet vermoeden dat Cora niet per se naar buiten hoeft te kunnen en wellicht genoegen neemt met alleen binnen blijven.
Cora is best speels. Daarin weet zij zich leuk zelf te vermaken, maar gaat er helemaal met plezier in mee zodra je haar ervoor uitdaagt.
Dit dametje geniet zeer van je aandacht en Cora wil graag je kameraadje worden.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht