Fay

Omschrijving

Fay is samen met meerdere katten afstand van gedaan, omdat mevrouw de zorg niet meer kon opbrengen. Haar leeftijd is bijna 3 jaar.

Fay is een nerveuze poes. Ze trekt zich in het begin liever terug om vanaf een veilig verstopplekje de kat uit de boom te kijken en durft met je aanmoediging stapje voor stapje wel tevoorschijn te komen, want zoekt graag contact. Vervolgens neemt Fay je aaitjes met genoegen in ontvangst en vindt bijvoorbeeld oppakken geen prettige ervaring door paniekerig te reageren.
Het meest zal Fay zich thuis voelen binnen een omgeving waar weinig rumoer heerst, zodat een gezin zonder kleine kinderen die haar onbekend zijn de enige geschikte situatie gaat worden.
Fay woonde met meerdere zachtaardige andere katten samen en dat was vermoedelijk wat teveel van het goede, gezien zij haar vacht deels dwangmatig heeft kaal gelikt en is wellicht beter af alleen.
Naar buiten is Fay nog nooit geweest, maar een frisse neus halen op het balkon of in de tuin zal haar welzijn vast kunnen doen verrijken.
Fay vindt spelen momenteel te spannend en zal na vermindering hiervan op je uitdagen leuk in willen gaan.
Heeft deze onzekere meid je eenmaal in haar hart gesloten, dan geniet Fay gewoon zeer van je aandacht.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht