Arandano

Omschrijving

BINNENKORT BESCHIKBAAR VOOR PLAATSING

Arandano is in het asiel terecht gekomen als vondeling. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 2 jaar.

Arandano is een energieke vent. Hij gaat graag op verkenning uit en komt tussendoor gezellig rond je heen paraderen, waarbij een aaisessie van harte in ontvangst wordt genomen. Je achterna volgen om mee te kijken wat je doet vindt Arandano een leuke bezigheid en kan ook prima zijn eigen pad bewandelen.
In het begin reageert Arandano soms wat terughoudend op heftigere bewegingen of geluiden, maar hersteld hier snel van en daarom is de verwachting dat hij na gewenning eventueel wel in en gezin met kinderen zou passen.
Arandano weet andere katten over het algemeen goed te kunnen accepteren, zodat samenwonen indien nodig van hem uit vast geen problemen opleveren.
De avonturen die er buiten zijn wil Arandano graag meemaken en vindt het daar heerlijk vertoeven.
Arandano is best speels. Met de kleinste dingen beleeft hij een hoop schik, al is het helemaal een geweldige onderneming wanneer je hem ervoor uitdaagt.
Deze kerel vindt de aandacht op zijn momenten gewoon erg genieten door bij je in de buurt te verblijven en Arandano zal je fijne kameraadje gaan worden.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht