Madonno

Omschrijving

Madonno is afstand van gedaan, omdat hij teveel stress bleef ervaren. Zijn leeftijd is geschat op ongeveer 7 jaar.

Madonno is een hele gevoelige vent. Hij vindt alles wat nieuw is behoorlijk spannend en trekt zich liever terug om daar vandaan de kat uit de boom te kijken, waarna het echt even duurt voordat uit zijn schulp kruipen aangedurfd wordt. Dit gebeurt alleen in rust en zodra Madonno je eenmaal heeft leren kennen, dan komt hij wel naar je toe om een subtiele aai te ontvangen. Hij blijft altijd enige afstand houden wegens wantrouwen en dat zal zich tot een minimum beperken wanneer je hem in zijn waarde laat.
Hierdoor vormt Madonno geen combinatie met kinderen, want kan zich pas het meest op zijn gemak gaan voelen bij een thuis zonder veel rumoer en waar ook weinig aanloop is.
Madonno raakt nerveus van andere katten hun aanwezigheid, zodat samenwonen wat hij niet gewend was uitgesloten moet zijn.
Voor het raam zat Madonno graag naar buiten te kijken en zou het waarderen om de tuin in te mogen.
Madonno wil best spelen door met name in de avond, als je hem ervoor uitdaagt leuk mee gaat doen.
Voor een goed functionerende blaas heeft Madonno levenslang blaasgruis dieetvoeding nodig, wat gezien zijn overgewicht in afgepaste hoeveelheid gegeven dient te worden en afvallen zijn gezondheid bevordert.
Madonno heeft op zijn momenten graag je aandacht, waarvoor deze vriend je in de schaduw tredend met genoegen komt vergezellen.


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de kat? Dan bent u tijdens de openingstijden van harte welkom in ons asiel.
(di t/m vr: 13.30-16.30 en za: 10.00-16.00, zo/ma/feestdagen gesloten)

Buiten de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-16.30, via telefoonnummer 088-8113650.
Mocht u niet in contact kunnen komen dan kunt u altijd een mail sturen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht