Kitten Joe 1085705

Omschrijving

Hallo allemaal, ik ben Joe en ik ben een half jaar oud (geb.datum 29 mei 2019). Ik ben als verwilderd kitten bij mijn gastgezin terecht gekomen. Mijn butler daar vind het hoog tijd worden dat ik mijn vleugels spreid en uit ga vliegen. Ik vind dat erg spannend. Want ik zit nog niet te wachten op knuffelen, oppakken, achter mij aan rennen of op schoot zitten?  Al zegt mijn gastouder dat dat vanzelf komt, als ik maar bij iemand kom waar ik alles in mijn eigen tempo kan doen. Dat is allemaal fijn, maar dan wel op een plek voor mij alleen.

Stiekem ben ik er lief. Ik hou van verstoppertje spelen en pas als het rustig is weer voor de dag komen. Als ik zeker weet dat de buurt vrij is. Ik lig graag op de kast zodat ik alles kan overzien. Voor eten doe ik alles, vooral voor koolvis.

Dit kitten verblijft op het asiel en kan ontmoet worden tijdens de openingstijden. Dit kitten kan niet via de mail of via de telefoon gereserveerd worden. 


De kosten van een kitten zijn 150 euro. Dit is inclusief de eerste 2 inentingen, chip en castratie/sterilisatie. Joe is al volledig ingeënt, gechipt en gecastreerd.

 

Asiel

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht